Het Vijfspan

26 mei 2018

De pagina van Ben uitgebreid met maandfoto's over zijn groei in zijn eerste levensjaar.

13-05-2018

Een nieuwe pagina filmpjes toegevoegd. Op deze pagina zijn een paar filmpjes van het Vijfspan te bekijken. Filmpjes van wandelingen met derden of verenigingen zijn via vaneimeren.photography te bekijken.

Een nieuwe pagina albums toegevoegd. Op deze pagina staan foto's en linken naar de albums op Flickr van wandelingen gemaakt met het Vijfspan.

01-05-2018

Droevig nieuws. Helaas hebben we moeten besluiten om onze Cadanz op 01 mei 2018 te laten inslapen. Op de pagina van Cadanz is  een overlijdensbericht opgenomen.

24 april 2018

Op de pagina contact een contactformulier toegevoegd.

20 april 2018

De pagina onze honden gevuld met de honden die deel uitmaken van of deel hebben uitgemaakt van het Vijfspan, met verwijzingen naar de respectievelijke pagina's van de honden.

14 april 2018

Omdat Adobe heeft aangekondigd de ondersteuning voor Adobe Muse, met welk,programma de website werd gemaakt, te stoppen ben ik voor de derde keer noodgewongen overgestapt naar een ander programma om de website van het Vijfspan op te bouwen en te publiceren. Het bouwen van een nieuwe website en het opnieuw vullen met content vergt wel enige tijd. Deze website is dus nog niet compleet en zal steeds verder worden gevuld.